KOJI HOSTING MI KORISTIMO

I zašto

INTERSERVER HOSTING

Jedan od najboljih hostinga sa kojima smo se mi ikada susreli je Interserver

Prvo nas je privukla njihova cijena. 

Interserver nudi jedan jedini paket hostinga u kojemu je uključeno sve što će vam ikada zatrebati i na kojem možete pohraniti onoliko web stranica koliko želite. Svakoj web stranici možete instalirati besplatni SSL certifikat i za svaku stranicu će vam se raditi besplatne sigurnosne kopije.  

Fiksna mjesečna cijena je 5 USD što je oko 30 Kuna. To je stvarno povoljno za hosting ovakve kvalitete, a za razliku od većine ostalih hostinga kod Interservera ne morate kupiti godinu dana unaprijed nego možete plaćati mjesec po mjesec bez ikakvih ugovora ili obaveza.  

Osim cijene Interserver nas je zadivio i performansama pogotovo brzinom, dostupnošću, sigurnošću i kvalitetom korisničke podrške. 

U nastavku pogledajte zašto mislimo da je Interserver najbolji hosting na tržištu i zašto smo se odlučili baš za njega:  

1. BRZINA

Nitko ne voli sporu web stranicu a Interserver je jedan od najbržih hostinga sa kojima smo se ikada susreli.

Na slici niže prikazani su rezultati testa naše web stranice koristeći Pingdom. 

Žutom bojom je označeno vrijeme reakcije našeg servera. Kao što vidite naš hosting je “odradio” svoj dio za 113ms (testirano sa nama najbližeg servera) što je stvarno izuzetno vrijeme.

 

A da bi rezultati testiranja bili još pošteniji test smo napravili prije nego smo optimizirali našu web stranicu za brzinu.

Na slici niže vidljivo je kako ima još puno prostora za napredak obzirom da su prvih 5 ocjena poprilično loše.

Dakle, web stranice pohranjene kod Interservera su automatski jako brze, čak i prije bilo kakve optimizacije. Ukoliko ste početnik i radite svoju prvu web stranicu ne brinite jer nema potrebe da išta optimizirate, vaša stranica biti će jako brza i bez toga.

Čisto da vidite, nakon optimizacije brzina našeg servera pala je na 9 ms što je uistinu nevjerojatno.

2. UPTIME

Osim brzine, htjeti ćete i da vaša web stranica bude cijelo vrijeme dostupna na Internetu.

Na žalost, problemi se dešavaju, i skoro niti jedna hosting kompanija ne garantira 100% dostupnost vaše web stranice.

Ne brinite, to samo znači da tu i tamo, u kratkim vremenskim intervalima, vaša stranica neće biti dostupna na Internetu nego će se pojaviti nešto slično ovome:

Međutim, Interserver i u ovom području daje odlične rezultate. Ovo je zadnje izvješće u vrijeme pisanja ovog teksta o dostupnosti naše web stranice testirano koristeći Uptime Robot.

Vidljivo je kako je u posljednjih 30 dana naša web stranica cijelo vrijeme bila funkcionalna i dostupna na Internetu. Ovakvi rezultati su stvarno rijetki i bolje od ovoga jednostavno ne može. Ovo je jedan od glavnih razloga zašto smo se odlučili za Interserver.

Nemojte nas krivo shvatiti, i naša stranica bude nedostupna tu i tamo, ali sa Interserverom se to dešava puno rjeđe nego sa nekim drugim hosting kompanijama koje smo testirali.

3. OPCIJE

Još jedna bitna stvar na koju bi trebali obratiti pozornost prilikom kupnje hostinga jesu opcije koje su uključene u vaš paket.

U mnogim slučajevima ćete vidjeti da se hosting prodaje po određenoj cijeni, ali kada krenete plaćati shvatite da se neke od najbitnijih opcija naplaćuju posebno. Tako da krajnja cijena bude puno veća od predstavljene.

To nije slučaj sa Interserverom jer nude jedan jedini hosting paket od 5$ što je oko 30 Kuna u kojemu je apsolutno sve uključeno i ništa se ne naplaćuje posebno.

Ovo su samo neke od opcija koje Intererver nudi u svom paketu:

Tako vidimo da je u paketu uključeno:

 • Neograničeno prostora za vaše podatke;
 • Neograničeni broj domena, pod-domena i WordPress instalacija;
 • Automatski tjedni backup vaših stranica;
 • Ultra brzi LiteSpeed serveri;
 • 99,9% uptime garancija;
 • Korisnička podrška dostupna 0-24 putem telefona, maila ili chata.

Uz gore navedene opcije u Interserverov paket uključen je i:

 • Besplatan SSL Certifikat;
 • Registracija domene po promotivnoj cijeni od 1,99 $ ili otprilike 12 Kuna;
 • Mogućnost instalacije WordPressa jednim klikom;
 • Neograničeni broj email računa sa vašom domenom (npr [email protected]šadoemna.com)
 • Cpanel;
 • Najnovije verzije PHP-a itd…

Možemo još i napomenuti kako su u cijenu uključene i dodatne sigurnosne mjere koje garantiraju da je vaša stranica uvijek sigurna

 

Znači kupnjom Interserver hostinga za samo 30-ak kuna mjesečno ćete dobiti sve moguće opcije i sav prostor koji će vam ikada biti potreban, a vaša stranica ili stranice će biti brze, sigurne i zaštićene.

4. KORISNIČKA PODRŠKA

Korisnička podrška u Interserveru je besprijekorna. Dostupni su 24 sata dnevno, svaki dan uključujući nedjelju i praznike. Možete ih kontaktirati mailom, telefonom ili putem chata na web stranici. Kada je nama potreban savjet mi ih uglavnom kontaktiramo putem chata na web stranici.

Samo kliknete ovu zelenu ikonicu iz vašeg sučelja i započnete chat.

Ovdje bi naglasili još jednu stvar. Kao što možda već i znate ukoliko kupite Interserver hosting putem našeg linka mi ćemo dobiti proviziju od Interservera, vi ćete dobiti jedan mjesec hostinga besplatno a i također ćete nas moći kontaktirati budete li imali ikakvih problema sa hostingom. Tako da svi koji kupe hosting putem našeg linka će osim gore navedenih opcija moći kontaktirati i nas kao korisničku podršku.

5. CIJENA

Kao što ste već shvatili Interserver hosting nudi jedan jedini hosting paket od 5$ što je oko 30 Kuna mjesečno.

5 USD (otprilike 30 Kn) Fiksno

U tom paketu je apsolutno sve uključeno i ništa se ne naplaćuje posebno. 

SVE JE UKLJUČENO U CIJENU

Možda vam se ovo čini logično ali sa većinom drugih hostinga se mnogo toga naplaćuje posebno i na kraju cijena koju stvarno morate platiti bude puno veća od početne cijene koja vas je privukla.
Također, mnoge hosting kompanije nude samo kupnju na period od godinu dana ili više dok uz Interserver možete kupovati mjesec po mjesec.

BEZ UGOVORNIH OBAVEZA

Najisplativije je kupiti 3 mjeseca odjednom jer u tom slučaju dobijete i domenu po promotivnoj cijeni od 1,99$ ili otprilike 12 Kuna.

PROMOTIVNA CIJENA DOMENE

Ako se pitate, domene inače koštaju između 70 i 100 Kuna.

I za kraj cijena Interserver hostinga je uvijek 5 USD ili oko 30 Kuna mjesečno, dok mnogi prvu kupnju naplaćuju po promotivnim cijenama a onda obnova hostinga bude znatno skuplja.

FIKSNA CIJENA ZAUVIJEK

ZA KRAJ

Radi svega navedenog naše je mišljenje kako je Interserver najbolji hosting na tržištu i zato ga i sami koristimo za sve naše projekte i web stranice.

Želite li saznati kako ostvariti poseban popust i vidjeti korak po korak uputstva o tome kako registrirati Interserver hosting i domenu samo kliknite ovo dugme: