ePočetnik

BESPLATAN TEČAJ IZRADE WEB STRANICA

ŠTO ĆETE NAUČITI:

Napraviti 100 % funkcionalnu web stranicu;

Urediti joj izgled;

Dodavati joj slike, tekstove i videa;

Dodavati nove stranice i objave;

Dodavati joj razne funkcije poput kontakt forme ili bookinga;

Izraditi 100% funkcionalan web shop i dodavati mu proizvode.

PREUZMITE BESPLATAN TEČAJ

Izrade web stranica

ZADOVOLJNI POLAZNICI:

Naš besplatan tečaj izrade web stranica prošlo je već više od 1000 polaznika i brojka svakodnevno raste. Mnogi su zahvaljujući tečaju uspješno napravili vlastitu web stranicu a njihova svjedočanstva pogledajte u nastavku:

Mislim da sve skupa nisam uložio ni sat vremena rada a sada imam web stranicu kakvu sam odavno želio. Dečki iz ePočetnika su mi stvarno puno pomogli i ovo je sve bilo brzo, jednostavno i kvalitetno. Vrhunski!

Grgo Franin

FPG - Vodice

Slučajno sam naišla na njihov oglas na Facebooku, prijavila se i nakon kratke i ugodne suradnje dobila prekrasnu web stranicu. Ako ikome treba web stranica ePočetnik je pravi odabir.

Kristina K.

Vlasnica, Klinci i Klinceze

Konačno imam web stranicu i to mogu zahvaliti samo ekipi iz ePočetnika. Uz njihov tutorijal web stranicu sam napravio u jednom danu! A oni su stalno bili uz mene i pomogli mi puno više nego što sam očekivao. Sve pohvale.

Božidar Biondić

Promo's Plus

Pomoću ekipe ePočetnik konačno i mi imamo svoju web stranicu. Zahvaljujemo im na trudu i savjetima. Bili su nam na raspolaganju i kao servis i podrška.

Nataša Matijaš Haramija

Prokurist, LHM d.o.o.

Web stranicu za uličnu utrku PULSKU Xicu napravio sam isključivo pomoću ovog tečaja. Stranica je taman ono što mi treba i što je najbolje nisam morao plaćati web dizajnere. Preporučujem svakome!

Erik Lukšić

Pula Run

Stvarno nisam mislio da je tako lako napraviti web stranicu. Uz to ekipa iz ePočetnika je odgovarala na sva moja pitanja i puno su mi pomogli. Hvala ePočetnik!

Tibor Jagica

Unikatni Satovi

Dugo sam tražio po bespućima interneta i napokon našao ekipu ePočetnika koja se pokazala kao pravi izbor za suradnju kod izrade web stranice. Stručni, susretljivi, strpljivi, brzi u odrađivanju ne tako jednostavnih zahtjeva s moje strane. Preporučujem bez razmišljanja!

Berislav Baričević

Škola Nogometa - Legen

Nisam imao nikakvog iskustva u izradi web stranica. Sasvim slučajno sam naletio na ekipu ePočetnika i uz njih sam napravio potpuno funkcionalnu stranicu, potpuno besplatno. Preporučio bih svakome. Ekipa odlična, puno su mi pomogli u svemu. Hvala puno.

Matej Varat

Plodovi-Zemlje

PREUZMITE BESPLATAN TEČAJ

Izrade web stranica

ePočetnik